Bets10 Mobil - TıklaBets10 Mobil Adresine Giriş hiç bu kadar kolay olmadı.

Bosna Hersek Galler Maçı Oranları – Bets10

 

Bosna Hersek 2016 Avrupa Şampiyonası B Grubu

Bosna Hersek – Galler Maç Oranları

2016 Avrupa Şampiyonası B Grubu Elemelerinde bu hafta sonu çok zor bir maç daha var. Bosnak Hersek evinde Galler’i konuk ediyor. Karadağ – Avusturya karşılaşmasındaki Bets10 oranlarından sonra bu maç asla ve asla kaçmaz. İlk maçları 0-0 bitsede genel averajda Galler çok üstün durumda. İşte bu yüzden Galler bu maçtan  en kötü 1 puan koparma peşinde olacaktır. 2016 avrupa şampiyonası B grubunda 18 puanla lider sırada Galler ekibi yer almaktadır. 4. sırada 11 puanla ise ekip Bosnak Hersek var. Bosna Hersek bu maçtan 1 puan kopartırsa puanını 12 yapacak bir sonraki hafta grubun 0 puanla sonuncu sırasında yer alan Andorra ile karşılacak. Bu yüzdendir ki Bosna ekibinin bu maçtan 3 puanla ayrılacağını düşünürsek toplam puanını 15 olacaktır. Bu hafta 3. sırada 13 puanla yer alan İsrail ise Güney Kıbrıs ekibi ile evinde karşılaşacak. Bir sonraki son maçında ise grup lideri Galler’e konuk olacaktır. İşi şansa bırakmak istemeyen İsrail mutlak favori olarak çıktığı Güney Kıbrıs karşısında 3 puanı almak zorundadır. Yoksa 2016 Avrupa Şampiyonasına katılamayadabilir. Biz tekrar Bosna Hersek Galler maçına dönecek olursak.
Gallerin bizler bu maçta 1 puan alır gruptan çıkarım düşüncesinde olmasını bekliyoruz. Bosnada evinde bir sonraki haftayı düşünerekten Gallerden en kötü 1 puan almayı hatta maçı kazanabileceği düşüncesindeyiz. Bosna Hersek – Galler maçı bets10 oranları ve tahminlerimiz için aşağıya bakmanızı öneriyoruz.

Bosna Hersek – Galler Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

Bosna Hersek – Galler Maçı 10 Ekim’de saat 21:45 te bets10 üyeliğinizle canlı olarak bets10 kanalından izleyebilirsiniz.

Bosna Hersek – Galler Maçı Tahminlerimiz,

İlk Yarı Sonucu: Yüzde 90 berabere bitecektir. Oran: 2.10
İlk yarı maç sonucu: x/x Oran: 4.20
Maç Sonucu: Bu karşılaşmadaki Maç sonucumuz Yine beraberlik olacaktır.
Oran: 3.40
Bir ihtimal Bosna Hersek kazanabilir. Oran 1.90
2.5 alt üst tahminimiz: Bosna Hersek – Galler maçı alt bitecektir. Oran: 1.70

Karadağ – Avusturya maçındaki tahminlerimiz için 77-bets10.com adresine giriniz. Tüm 2016 avrupa şampiyonası eleme gruplarındaki maç tahminlerimiz için bizden ayrılmayın. Oraya bir sık kullanılanlara ekleyelim ! Kazanmak için maç istatistiklerine, analizlerine, tahminlerine güvenmek hiç bu kadar kolay olmadı. Her şey ortada değil mi ?

10 Ekim 2015 akşamı oynanacak diğer karşılaşmalardaki bets10 bahis oranları ise aşağıdadır.

2016 Avrupa Şamypiyonası Bets10 oranları

Faydalı diğer Güncel bağlantılar: