Bets10 Mobil - TıklaBets10 Mobil Adresine Giriş hiç bu kadar kolay olmadı.

Ajax Fenerbahçe Maçı Tahmini Maç Oranları ve Canlı İzle

Ajax – Fenerbahçe Banko Maç Tahmini ve Canlı Oranları,

5 Kasım akşamı Uefa avrupa ligi A grubunda Ajax – Fenerbahçe karşılaşması var. Temscilcilerimiz Galatasaray ve Beşiktaşın maçından sonra bu akşamın son maçında sarı lacivertli ekibimiz deplasmanda Hollanda temscilcisi ajax’ a konuk oluyor. Uefa avrupa ligi A grubunda sürpriz bir şekilde lider durumda bulunan Molde ekibinden sonra Fenerbahçe grupta 4 puanla 2. sırada. Ajax ekibi açısından bu karşılaşma oldukça önemli. Zira bu maçı almalı durumunda 1 puan fazlasıyla temsilcimiz Fenerbahçe’ nin üstüne çıkarak A grubunda 2. sıraya yükselecektir. Bu maçı kendi evinde oynayacaklarını hatırlatarak aman dikkat diyoruz.
Ajax her ne kadar ligte de kötü gidiyor olsada hepimizin bildiği gibi bir ekol takımıdır. Rehavete kapılıp bu maçı alırız havasında bu karşılaşmaya çıkarsak çok şeyleri kaybedebiliriz. Bahis kanalları da bu karşılaşma için favori Ajax takımını göstermektedir. Tabi her zaman olduğu gibi en yüksek oranlar sadece ve sadece her zaman dediğimiz gibi Bets10 adresindedir. Ama her şey bitmedi diyoruz. Fenerbahçe bu maçı kaybetmemek için sahada olacaktır. En  iyisi onlar için beraberlik olur.
Çünkü A grubundaki son maçını Celtic ile evinde oynayacaklardır. Gruptan çıkmak için final mücadelesini her ve kadar evinde olsada bırakmak istemeyeceklerini düşünerekten Ajax – Fenerbahçe maçı beraberlikten öte bir maç olamaz düşüncemiz vardır. Sarı lacivertli ekipte çok önemli sakatlıklar yok. Aynı şekilde Ajax takımında da herşey şimdilik yolunca. Seyir zevki yüksek bir maç olmasını diliyoruz ama hiç ümidimiz de yok.

Ajax Fenerbahçe – 5 kasım uefa avrupa ligi maçı

 

AJAX FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA ?

 

Uefa ligi A grubunda mücadele edecek olan Fenerbahçe Ajax ile 5 Kasım Perşembe günü Hollanda’da karşılaşacaktır.
Stad: Amsterdam Arena
Kanal: Tivibu Spor
Saat: 21.00

 

AJAX FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN

AZ TV
Uydu: Azerspace-1
Frekans: 11169
Sembol: 20400
Fec: 5/6
Polarizasyon: H- Yatay
SKY SPORT 5
Uydu Adı: Astra 1M
Frekansı:12.304
Sembol:27500
Fec :9/10
Polarizasyon: (V) Dikey
Ajax – Fenerbahçe Maçı tahminimiz,
İlk yarı maç sonu: 0/0. Maç oranı: 4.20
Bilinçli bir oyunu teşvik eder. 13bets10